+358504431072 info@disakamula.com

Tarinamuotoilija

Ohjaaja ja dramaturgi esittävän taiteen palveluksessa.

Olen tarinamuotoilija, jolla on pitkä kokemus tarinoiden muotoilemisesta yhdessä ihmisten ja tiimien kanssa. Teen siis teatteriohjaajan ja dramaturgin työtä erilaisissa ympäristöissä, myös etänä.

Kokemusta on suurten työryhmien ohjaamisesta, musikaaleista, kokeellisista spektaakkeleista (Hullu Prinssi, Fauni, Parsifal, Wayne’s World Live Cinema), sekä myös kiertävistä monologeista (Pieni Balleriina) ja pitkäaikaisista prosesseista (mm. Tampereen Seudun Työväenopiston Taiteen perusopetus).

Olen tehnyt paljon poikkitaiteellista työtä ja tutkinut erilaisia työryhmälähtöisiä taiteen tekemisen muotoja. Näistä esimerkkeinä työryhmälähtöinen parantavan teatterin esitys Purificación, joka sain ensi-iltansa Brasiliassa marraskuussa 2019 ja Suomen ensi-illan Legioonateatterissa keväällä 2020, Elävä Galleria – nykytanssiteos, suomalainen kabuki-näytelmä Samurain Rakkaus, sekä katuesiintymiset runoilevana valkoisena patsaana.

Kysy siis rohkeasti tarjous ja toteutetaan unelmiesi esitys yhdessä! Referensseistä löydät myös lisää palautteita töistäni vuosien varrelta!

 

Tällä hetkellä työn alla tai tilattavissa kiertueelle:

Teen tällä hetkellä esiselvitystyötä esittävän taiteen palveluista poikkeusaikoina. Jos siis sinulla on halua kokeilla etälähetysten tekemistä, otapa yhteyttä! 

 

PIENI BALLERIINA. Teemu Sytelän drag – monologimusikaali. Teemu Sytelän teksti ja sävellykset. Kantaesitys Pyynikkisalissa 13.4.2018. Tuotanto Teemu Sytelä. Pieni Balleriina on tilattavissa kiertueelle, soveltuu esimerkiksi ylä-aste- sekä lukioikäisille! Lisätiedot ja tiedustelut Pienen Balleriinan FB-sivuilta! 

 

Ohjaan myös Tampereen Seudun Työväenopiston Taiteen perusopetuksen ryhmiä sekä aikuisten Teatteri-ilmaisun ryhmää kaudella 2019-2020. Syksyllä 2020 on odotettavissa ensi-ilta Kirsikkapuistosta! Lisäksi olen opettanut maahanmuuttajaryhmiä. Lisätiedot: Tampereen Seudun Työväenopiston sivuilta. 

 

Menneet työt:

HULLU PRINSSI – eli totuus siitä, miten haarukka tuli Suomeen. Hanna Suutelan teksti. Kantaesitys Kangasala-talossa 17.1.2019. Tuotanto: Kangasalan Lukio. Esitykset ovat loppuneet.

 

HINNAT:

Varaa aika konsultaatioon tai pyydä tarjous isommasta työstä.

Asiantuntija – konsultaatio alkaen 69€/h + alv. (Älä säikähdä, eka tapaaminen on aina ilmainen! 😉

Esimerkki: kokoillan näytelmän ohjaustyö (noin 3 kk työskentelyä) alkaen 10 000€ + alv.