+358504431072 info@disakamula.com

Meneillään olevat projektit

Tältä sivulta löydät projektit, joissa olen mukana!

Pirkanmaan ekologinen transitio murrosagenttiprosessi

 

Yhteiskuntien ekologista siirtymää eli transitiota voidaan pitää yhtenä aikamme suurista haasteista. Nykyiset elämäntapamme ja -muotomme eivät ole pitkäjänteisesti kestävällä pohjalla. Tämä kestämättömyys konkretisoituu osaksi arkeamme kiihtyvällä vauhdilla esimerkiksi ilmastonmuutokseen tai biodiversiteettikatoon liittyvien ympäristöongelmien myötä. Ekologisen transition tavoitteena onkin vastata näistä ongelmista nouseviin yhteiskunnallisiin haasteisiin ja samalla luotsata yhteiskunnallinen eläminen ja oleminen maapallon kantokyvyn rajojen sisälle.

Pirkanmaan tulevaisuustarinaan täältä! 

Tampereen ihankaikkinen kuninkaallinen tuomiokuoro

Tuomiokuoro on ammattilaisista ja vakavista laulun harrastajista koostuva uusi ja kokeellinen kuoro. Kuoron johtajana toimii säveltäjä, muusikko ja kuoronjohtaja Petra Poutanen. Petra Poutanen on opiskellut musiikkia Sibelius-Akatemiassa, Tampereen konservatoriolla sekä eri puolilla maailmaa. Hänet tunnetaan teatterimusiikin säveltäjänä, laulaja-lauluntekijänä sekä perinteistä kuoromaailmaa voimakkaastikin ravistelevana uudistavana kuoronjohtajana. Tuomiokuoron ohjelmisto koostuu kansan- ja maailmanmusiikista ammentavalle, sävelletylle materiaalille sekä monenlaisille improvisaatiotekniikoille. Kuoro harjoittelee säännöllisesti tiistaisin Ammattimaiset aamuäänet -ryhmän nimellä Uulun musiikkikoulussa. Kuoro esiintyy mielellään eri kokoisin koonpanoin erilaisissa tilaisuuksissa.

Tampereen XXVI Flamencoviikko

Tampereen Flamencoviikko -festivaali tarjoaa kesällä kahtena ajankohtana monipuolista ohjelmaa alan harrastajille, ammattilaisille sekä kaikille kulttuurin ystäville. Toukokuun pääesiintyjä on espanjalainen José Torres Trio, ja kesäkuun pääkonsertista vastaa helsinkiläis-espanjalainen Brindamos Flamenco -kollektiivi. Kesäkuussa on mahdollisuus myös osallistua suosittuun flamencokaupunkileiriin. Festivaalin runsaan ohjelmiston päättää lasten flamencokarnevaali.

Lue lisää täältä!

STEAMPUNK Tampere

Tampere Steampunk Festival on monialainen kulttuuritapahtuma, joka tuo keskelle kaupungin historiallista tehdasmiljöötä mielikuvitusta kutkuttavan ja inspiroivan kattauksen kirjallisuutta, esittävää taidetta, musiikkia, historiaa, pelejä, työpajoja ja markkinahumua romantisoidun 1800-luvun teollisen vallankumouksen hengessä.

Tampereen vuoden 2021 kulttuuritekona palkittu Tampere Steampunk Festival tulee jälleen syyskuussa 2022.

Markkinat, teatteria, musiikkia, Cosplay-pukeutumista Höyryä ja vesivoimaa -teemalla!

Innostuitko? Lue lisää täältä!

FinlandLatviaWales – Follow Luovuutta liikkeestä!

FinlandLatviaWales (FLW) -Follow Luovuutta liikkeestä! on kansainvälinen ja monialainen EU:n “Erasmus+: Youth In Action” -projekti. Tavoitteena on hyödyntää kehon luovaa liikettä sosiaalisen inkluusion ja yhteisöllisyyden tukemisessa. Projektissa yhdistetään nykytanssia sekä nuorisotyön keinoja.  Maantieteellisesti projekti sijoittuu kolmeen eri maahan: Suomeen, Latviaan ja Isoon-Britanniaan Walesin alueelle.

Lisää pääset lukemaan täältä!