+358504431072 info@disakamula.com

PALVELUT - AIKAA JA TILAA

Esittävän taiteen palvelut –osiosta löydät tietoa asiantuntijapalveluistani esittävän taiteen alalla. Luova työ ei yleensä mahdu mihinkään olemassaolevaan muottiin, joten ota siis rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan ideastasi ja saat keskustelumme pohjalta räätälöidyn tarjouksen palveluistani!

Yhteisöllinen “CoWorking” Studio! Onko sinulla projekti, joka tarvitsee vain tilaa toteutuakseen? Kohtaamisten Tilassa voit suunnitella taiteellisen projektisi yhdessä työryhmäsi kanssa, piirtää suunnitelmasi seinään, dokumentoida ne ja jakaa näin isommatkin visiot ryhmällesi kerralla. Harjoitukset voidaan myös sopia joustavalla aikataululla, kun useammat toimijat käyttävät samaa tilaa. Järjestä siis maailmaa muuttavan projektisi tai maailman parhaimman kerhosi tapaamiset Kalevassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Varaukset hoituu kätevimmin soittamalla tai sähköpostilla. Toimi siis heti, että saat varmistettua juuri sinulle sopivan aikataulun! 

Koulutuspalvelut – osiosta löydät elämänilon konsultin palvelut! Olen tukenasi luovassa muutoksessa ja kauttani löydät myös kattavat palvelut työyhteisöjen muutostilanteisiin. Ulkopuolisen kouluttajan kanssa on usein helpompaa pureutua työyhteisön ilmapiirin haasteisiin ketään nolaamatta. Olen räätälöinyt malliksi kolme erilaista koulutuskokonaisuutta, joiden pohjalta rakennamme juuri teidän yhteisöllenne sopivan toiminnallisen koulutuksen. Koulutuskokonaisuudet soveltuvat (myös) kankeille ja estoisille!

ESITTÄVÄ TAIDE

KOHTAAMISTEN TILA

KOHTAAMISKOULUTTAJA KAMU