+358504431072 info@disakamula.com

ILOA TYÖYHTEISÖÖN!

 

Sovellan osaamistani ja toteutan erilaisia räätälöityjä esiintymisvalmennuksia ja työhyvinvointia tukevia työpajoja. Työpajoissani (kesto 1-2h) on matala kynnys ja ne soveltuvat erittäin hyvin esimerkiksi työpaikan virkistyspäivien piristykseksi tai tiimihengen kohottajiksi.

Työpajojen hinta (Ryhmän koko enintään 20 henkeä!)

Kesto 1 tunti 600 €/ryhmä.

Kesto 1,5 tuntia 750€/ryhmä.

Kesto 2 tuntia 900 €/ryhmä.

Hinnat sisältävät ALV:n (24%).

Liikun kouluttamaan valitsemaanne paikkaan. Tällöin työpajan hintaan lisätään matka- ja majoituskulut. 

Toteutan työpajoja myös kotoisassa Kohtaamisten tilassa Tampereen Kalevassa, jonka voit halutessasi vuokrata myös muuhun koulutus- ja kurssitoimintaan.

Pyydä rohkeasti tarjous myös isommista ryhmistä tai useamman kerran kokonaisuudesta!

Yhteydenotot sähköpostitse: info (at) disakamula.com

tai puhelimitse p. 050 4431 072 / Disa Kamula

Disa Kamulaa jos pitäisi kuvata yhdellä sanalla niin se olisi varmaankin valloittava. En oikein osaa edes sanoa mistä asioista se johtuu, mutta hän onnistuu luomaan ympärilleen sellaista valoa ja iloa, että se on ihan poikkeuksellista. Ihanaa, että hänenlaisiaan ihmisiä on olemassa tässä mörököllien maassa.

  

Sanna Lehtonen, asiakaspalaute, Tampereen Teatteri

Matalan kynnyksen toiminnallisissa työpajoissa avataan aistit ja laitetaan luovuus liikkeelle yhdessä!

    TYKYTYKY – työhyvinvointia (myös) kankeille ja estoisille!

    Toteutamme yhteistyössä elämäntehtäväetsivä Marjaana Herlevin ja artesaani ja lavasterakentaja Heidi Kormanon kanssa työhyvinvointipäiviä, jolloin räätälöimme yhdessä koko päivän ohjelman ryhmällesi!

    Me sanomme ei kilpailulle, kastumiselle, roikkumiselle, stressille sekä erikoisvarusteille. Tykytyky-tiimi korostaa positiivista energiaa ja yhdessä tekemisen riemua! 

    Tutustu TYKYTYKY-, TUKUTUKU- ja TIKOTIKO-paketteihimme! (Klikkaa sitää NIMEÄ, joka klikkaa just sulle! ;D)

    Kurkkaa myös työpajojemme tunnelmaa Ideoiva Oy:n toteuttamalta upealta videolta!

    Tykytyky kokonaisuus tarjoaa kulttuurityöhyvinvointia yhteisöllsekoko päiväksi. Tykytyky on aina kolmen naisen paketti, jossa yhdistyy käsillä tekeminen, vuorovaikutustaidot ja asiantuntijaluento. 

    Kaikkien työpajojen suunnittelussa olen teihin yhteydessä hyvissä ajoin ennen työpajaa, jolloin sovimme tarkemmin työpajan sisällöstä ja painopistealueista. Tarvittaessa toteutan työpajat myös englanniksi. Työpajoissa voidaan käsitellä esimerkiksi seuraavanlaisia teemoja:  

    Työhyvinvointi -työpajassa tutustutaan helppojen harjoitusten kautta omiin ja työyhteisön voimavaroihin.

    • Tässä työpajassa on mahdollista “nostaa kissa pöydälle” ja sukeltaa syvemmälle työyhteisön mahdollisiin haasteisiin, uusiin toimintatapoihin tai hyvinvoinnin esteisiin ja löytää niihin yhdessä ratkaisuja toiminnallisin menetelmin.
    • Työpaja räätälöidään aina yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin tiedät tarkkaan, mitä työpajassa tavoitellaan! 
    • Työpaja sopii syventämään seminaaripäivänne ohjelmaa tai tukemaan uusien toimintatapojen käyttöönottoa työyhteisössänne.
    • Suosituskesto 1,5h – 2h.
    • Soveltuu työyhteisöille, jossa kaikista “kissoista” ei oikein uskalleta ehkä ääneen puhua.
    • Hinta alkaen 750€.

    Vuorovaikutus -työpajassa heittäydytään yhdessä leikkimään ketään nolaamatta.

    • Esiintymistä ei tarvitse jännittää, sillä työpajan tavoitteena on omaan yhteisöön tutustuminen ihmisinä, rennossa ilmapiirissä.
    • Työpajassa heitetään työyhteisön roolit hetkeksi sivuun ja keskitytään kohtaamaan ihminen ihmisenä.
    • Työpaja sisältää erilaisia rentoja toiminnallisia harjoitteita, joissa tavoitteena on yhdessä tekeminen.
    • Työpajaan voidaan halutessanne lisätä myös esimerkiksi improvisaatioharjoituksia tai muita teatterin keinoja.
    • Työpaja räätälöidään aina yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin tiedät tarkkaan, mitä työpajassa tavoitellaan! 
    • Suosituskesto 1h – 1,5h.
    • Soveltuu avoimille ja hyvinvoiville yhteisöille hyvinvoinnin ylläpitämiseen!
    • Hinta alkaen 600€. 

    Positiivisen palautteen -työpajassa tutustutaan käytännössä meille suomalaisille hankalaan palautteen antamisen muotoon.

    • Miten antaa ja vastaanottaa positiivista palautetta?
    • Kuinka kehua kaveria?
    • Kuinka saadaan piilotettu potentiaali esiin työyhteisössä?
    • Työpajassa harjoitellaan positiivisen palautteen antamista käytännössä hampurilaispalautesimulaatiokoneen ja muiden toiminnallisten harjoitteiden avulla.
    • Työpaja suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa tukemaan uusien positiivisten palautemallien käyttöönottoa työyhteisössänne!
    • Suosituskesto 1,5h – 2h.
    • Soveltuu kaikille suomalaisille ja monikulttuurisille työyhteisöille, jotka haluavat lisätä yhteisymmärrystä yhteisön jäsenten kesken.
    • Hinta alkaen 750€.

    KOULUTUKSET ESITTÄVÄN TAITEEN AMMATTILAISILLE

     

    Hei esittävän taiteen ammattilainen tai pitkän linjan tekijä! 

    Haluatko kehittää kuuntelemistaitojasi näyttämöllä? Kaipaatko lisää fokusta esiintymiseesi? Entä keskittyminen? Onko se välillä hukassa? Missä? Mikä? Eikö vastanäyttelijöitä meinaa löytyä? Onko ryhmätyötaidot hukassa?

    Tule treenaamaan nämä asiat kuntoon suzuki –näyttelijäntyön menetelmän avulla kokeneen ohjaajan kurssilla! Saat konkreettisia työkaluja oman kehon ja muiden esiintyjien kuuntelemiseen ja saat myös näkökulmia yhteistyöhön muiden esiintyjien kanssa.

    Jos kaikki asiat esiintymisessäsi on kunnossa, tule silti kurssille, jos tykkäät treenata esiintymistaitoja mieluummin yhdessä muiden kanssa kuin yksin.

    Kurssi järjestetään Kohtaamisten tilassa Tampereella. Tarkemman ohjeistuksen kurssille valmistautumisesta saat ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssin opetuskielenä on suomi. 

    Kurssin sisältö: 

    Japanilaisen Suzuki Method of Actor Training (SMAT) -menetelmän avulla harjoitellaan oman kehon kuuntelemista, sen keskustan hallintaa sekä äänenkäyttöä osana kehon ja sen keskustan toimintaa. Metodi pohjautuu pitkälti erilaisiin alavartalon harjoitteisiin.

    Viewpoints-tekniikka on vapaan improvisaation filosofia, jonka historia pohjautuu postmoderniin tanssiin. Tekniikkaa konkretisoidaan erilaisten luovien näyttämöllisten harjoitteiden avulla improvisoiden.

    Harjoittelu vaatii hyvää fyysistä peruskuntoa, mutta tehdään oman kehon ehdoilla. Parhaat tulokset molemmista tekniikoista saadaan, kun niitä harjoitellaan yhdessä.

    OPETTAJA 

    FM Disa Kamula on teatteriohjaaja, kouluttaja, esiintyjä ja tutkija, joka on tutkinut erilaisia näyttelijäntyön menetelmiä jo opiskellessaan Tampereen yliopistossa Teatterin ja draaman tutkimusta. Vuonna 2007 hän löysi amerikkalaisen teatteriohjaaja Anne Bogartin, joka käyttää työssään SITI Company:n kanssa yhteisinä harjoitusmenetelminä Suzuki-metodia sekä Viewpoints-tekniikkaa. Disa kirjoitti näistä aiheista myös pro gradu-tutkielmassaan Kuuntelemistaidon kehittäminen teatterityössä (2007) ja on opiskellut molempia tekniikoita myös Amerikassa SITI Companyn kesäkoulussa 2011 sekä syventänyt Suzuki –metodin osaamistaan keväällä 2017 SITI Companyn järjestämässä Transformation Through Training – seminaarissa.

     

    Suzuki- ja viewpoints -tekniikan tutustumisen kurssi järjestettiin Treenit ry:n kautta Sisä-Suomen tanssin aluekeskuksen Liikelaiturilla 4.12.2017.

    Ilmoitan uusista kurssimahdollisuuksista täällä sivuillani. Voit myös olla yhteydessä ja tilata koulutuksen itsellesi tai ammattilaisryhmällesi!

    Ota rohkeasti yhteyttä: disa.kamula@gmail.com.